3 artisti hip hop care au dat lovitura la premiile grammy din 2015

August 28, 2022 - Timp de citire: ~1 minut

In cazul in care e cineva care nu a auzit, Eminem si Kendrick Lamar au trebuit sa-si imparta premiile anul acesta pentru categoriile care tin de muzica Hip Hop. Iata cum au fost ele distribuite:

Kendrick Lamar, prin intermediul piesei “I” a reusit sa impuste doi iepurasi dintr-un singur foc de arma: Cea mai buna piesa rap si Cea mai buna interpretare rap. Totusi, parerea noastra e ca piesa “I” este cea mai putin “rap” dintre toate piesele lui Kendrick. Dar, inca o data, America are gusturi ciudate.

Eminem, pe de alta parte, a castigat pentru a 5-a oara premiul pentru Cel mai bun album rap. Tot el este castigatorul si premiul pentru Cea mai buna colaborare rap, pentru piesa “Monster“, cu Rihanna. America

Rapperul Jay Z insa, este norocul castigator al categoriei Cea mai buna piesa R&B, pe care a aparut alaturi de sotia lui, Beyonce: “Drunk In love

Voi ce parere aveti?

Despre

Imi place sa vorbesc despre moda si frumusete. Daca imi dai un catalog de cosmetice ma entuziasmez. Stau toata ziua cu paleta de machiaj in mana si ma gandesc ce culoare s-ar mai potrivi. Sunt raw vegana de 13 ani si am de gand sa fiu inca 99.
Si daca doresti sa vezi care imi este sursa de venit care mi-a adus libertatea in viata intra aici:
Afacerea pe care ti-o recomand

Vzitatori pe site

33

linkuri partenere

Pagini statice

Label