Trecere la un stil de viata mai sanatos

August 24, 2022 - Timp de citire: 2 minute

Observati zi de zi ca stilul de viata avut nu va mai face bine si nu mai este unul potrivit varstei sau dorintelor personale? In acest caz nu va mai ramane decat sa il schimbati! Poate suna dificil dar, cu putina vointa se poate realiza, mai ales daca va doriti inlocuirea sa cu unul mai sanatos, care sa va faca sa va simtit mult mai bine si multumite.

Pentru a va schimba stilul de viata ce a devenit nepotrivit, aveti de parcurs cateva etape, pe care, cu cat veti reusi sa le respectati si duceti la bun sfarsit fara dificultate, cu atat schimbarea va fi una mai usoara si mai rapida.

Prima etapa incepe de la pregatirea sufleteasca pentru schimbare si modificarea mentalitatii. Nu porniti spre schimbare daca nu aveti aceasta convingere ci mai degraba va este „fortata mana” de apropiati, deoarece asa nu veti reusi. Daca insa va ghidati dupa propriile pareri, nu va mai ramane decat sa va mai documentati putin, pentru a va intari convingerile ce sustin un stil de viata mai sanatos si o alimentatie mai buna.

Dupa ce ati decis ca este momentul oportun schimbarii, urmati o cura de detoxifiere. Luati-va un timp in care sa fiti in „tranzitie”, tineti un regim detoxifiant, faceti mult sport si alimentati cat se poate activitatile zilnice sanatoase, benefice corpului si mintii. In aceasta perioada va mai puteti permite sa cedati tentatiilor insa cat se poate de rar cu principalul scop de a le elimina definitiv.

O a treia etapa este cea a curatarii bucatariei de tentatii nesanatoase (bauturi carbogazoase, margarina, mezeluri, alimente grele, alimente procesate, dulciuri si orice alte produse ce contin adaosuri sintetice) dar si reorganizarea casei pentru ca in aceasta sa se gaseasca un colt in care sa puteti face sport si miscare zilnic, mai ales in anotimpurile friguroase cand nu mai puteti iesi afara.

Urmeaza apoi o sedinta de cumparaturi ce va viza numai alimente sanatoase si eventual diverse elemente  ce va ajuta la sedintele de aerobic. Nu lasati niciodata acasa rafturile goale ci inlocuiti tot ce ati aruncat cu produse naturale. Pentru sport, ce sustine stilul de viata sanatos puteti achizitiona gantere, coarda, un izopren, echipament sportiv si chiar o banda pentru alergare.

Un ultim pas ce va conduce la schimbarea totala a stilului de viata consta in utilizarea tuturor celor cumparate. Invatati sa preparati mancaruri cu alimentele bio, invatati sa va faceti un program de activitate sportiva zilnic care s ava multumeasca etc. Cu cat tot ce va veti oferi va fi mai bun si va incanta mai mult simturile, cu ata tentatiile vor disparea, dumneavoastra fiind pe zi ce trece mai multumite de schimbare.

Despre

Imi place sa vorbesc despre moda si frumusete. Daca imi dai un catalog de cosmetice ma entuziasmez. Stau toata ziua cu paleta de machiaj in mana si ma gandesc ce culoare s-ar mai potrivi. Sunt raw vegana de 13 ani si am de gand sa fiu inca 99.
Si daca doresti sa vezi care imi este sursa de venit care mi-a adus libertatea in viata intra aici:
Afacerea pe care ti-o recomand

Vzitatori pe site

28

linkuri partenere

Pagini statice

Label